سه چالش مدیریت دارایی که باید بر آنها غلبه کنید

سه چالش مدیریت دارایی که باید بر آنها غلبه کنید

سه چالش مدیریت دارایی که باید نسبت به آنها شناخت داشته و بر آن غلبه کنید، کدامند؟ مشاغل مدرن در محیط های بسیار رقابتی فعالیت می کنند، با تلاش سازمان ها برای به حداقل رساندن هزینه های تولید و عملکرد، بهبود بهره وری، افزایش انطباق و حمایت از برنامه های پایداری، برای پشتیبانی از عملیات روزانه خود به دارایی های مختلف تکیه می کنند. تعداد این دارایی ها با رشد کسب و کار افزایش می یابد.

با مدیریت دارایی های خود که باید آن را یکی از عناصر مدیریت استراتژیک بدانیم، سازمان ها از کارآیی واحدهای تولیدی آگاهی می یابند و برای کنترل هزینه ها بینش بیشتری به دست می آورند. با این حال، سازمان ها در تلاش برای مدیریت تعداد رو به رشد دارایی ها با چالش های زیادی روبرو هستند. در اینجا برخی از چالش های مهم تر را مرور می کنیم:

چالش مدیریت دارایی

سه مورد از مهم ترین چالش های مدیریت دارایی به شرح زیر هستند:

۱. انتخاب دارایی های مناسب

انتخاب نوع و مقدار صحیح دارایی ها برای هر سازمان یک کار سخت است که نیاز به ارزیابی های مکرر دارد. مدیران باید بر اساس قابلیت های فنی و ویژگی های عملیاتی خود، به این نقطه برسند.

دارایی ها باید ارزش واقعی خود را با بازده سرمایه گذاری مناسب ارائه دهند. آنها باید در طول زمان و با حداقل نیاز به تعمیر و نگهداری، عملکرد بهینه داشته باشند. دارایی هایی که جایگزین تجهیزات منسوخ می شوند، باید با ویژگی های ایمنی بهبود یافته و توانایی انطباق با تغییرات آینده با هزینه کم داشته باشند.

برای تسهیل عملیات روزانه، سازمان باید مقدار مناسبی از دارایی ها را به دست آورد. مازاد دارایی به این معنی است که سازمان هزینه های اضافی را برای نگهداری تجهیزات غیر فعال متحمل می شود. برعکس، دارایی های کمتر منجر به از دست رفتن اهداف تولید، تجهیزات بیش از حد و خرابی های مکرر می شود.

 

۲. افزایش حجم کار نگهداری و نیاز به پرسنل

معرفی دارایی های اضافی می تواند به راحتی بخش تعمیر و نگهداری را تحت تأثیر قرار دهد. دامنه فعالیت ها افزایش می یابد و تکنسین ها در معرض بارهای سنگین تری قرار می گیرند. تیم های تعمیر و نگهداری ملزم به نظارت، عیب یابی و تعمیر تجهیزات بیشتر از حد معمول خواهند بود.

با افزایش دارایی ها، سازمان باید در دسترس بودن تجهیزات ضروری تعمیر و نگهداری (MRO) را تضمین کند.بسته به استراتژی های کنترل موجودی، سازمان ها ممکن است مجبور شوند انبارهای خود را ارتقاء داده یا تمدید کنند تا سهام بیشتری را در خود جای دهند. اقدامات لازم برای کنترل و پیش بینی سطح سهام برای کاهش آثار منفی، سهام غیر فعال یا منسوخ مورد نیاز است.

افزایش حجم کار مستقیماً بر استراتژی های نگهداری و در نتیجه نیازهای پرسنل تأثیر می گذارد. مشاغل موظف به استخدام کادر فنی جدید برای حفظ دارایی ها، تضمین در دسترس بودن، قابلیت اطمینان و ایمنی آنها خواهند بود. سازمان هایی که برای ردیابی تعمیر و نگهداری و تخصیص مشاغل به سیستم های دستی متکی بوده اند، ممکن است سرمایه گذاری در سیستم مدیریت کامپیوتری نگهداری و تعمیرات (CMMS) را برای ردیابی موثر، سابقه نگهداری تجهیزات و تطبیق موجودی های MRO در نظر بگیرند. همه تکنسین ها باید آموزش های کافی و لازم را برای مجهز کردن این افراد به مهارت هایی جهت مدیریت موثر، وظایف جدید، تعمیر و نگهداری لوازم خود ببینند.

۳. پیگیری دارایی ها و عملکرد آنها

سازمان لازم است در عملیات روزانه خود شفافیت داشته باشد. هر دارایی، چه ثابت و چه متحرک، باید بهره وری خود را نشان دهد. جمع آوری معیارهای عملکرد برای هر یک از این دارایی ها و همچنین مکان هر دارایی می تواند چالش برانگیز باشد.

برای حل این چالش ها، یک کسب و کار باید روی راه حل های فن آوری که اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری می کند، سرمایه گذاری کند. تأسیسات تولیدی می توانند سنسورهای نظارت بر وضعیت را نصب کنند که به طور مداوم بر سلامت و استفاده از تجهیزات نظارت می کند. داده های جمع آوری شده می تواند برای پیش بینی خرابی ها و انجام اقدامات اصلاحی قبل از وقوع خرابی مورد استفاده قرار گیرد و مدت زمانی را که یک دارایی از کار افتاده است، کاهش دهد.

کسب و کارها باید سوابق نگهداری به روز را برای همه دارایی های فیزیکی نگه دارند. این سوابق می تواند به صورت سنتی و کاغذی بوده که ردیابی سلامت و ایمنی تجهیزات تولید را دشوار می کند. با پیاده سازی CMMS به عنوان راه حل موجودی دارایی خود، مشاغل می توانند با چند لمس روی دستگاه های تلفن همراه به اطلاعات مهم تعمیر و نگهداری دسترسی داشته باشند.

سخن پایانی

به دست آوردن دارایی های اضافی یک پیامد طبیعی در روند رشد و پیشرفت کسب و کار است. برنامه ریزی صحیح برای اطمینان از ادغام موفق این دارایی ها در عملیات روزانه بسیار مهم است. هر سازمانی برای دستیابی به حداکثر بازده سرمایه گذاری باید نیازهای توسعه خود را با اهداف تجاری هماهنگ کند.

 

جدیدترین مطالب منتشر شده
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *