اهمیت فناوری مدیریت فرآیند کسب و کار

اهمیت فناوری مدیریت فرآیند کسب و کار

 

در یک بازار با فناوری پویا، رهبران فشار چشمگیری را برای خود جهت ادامه رقابت احساس می کنند، در حالی که با بهبود فرآیندهای کسب و کار، هزینه ها را کاهش و بهره وری را افزایش می دهند. برای غلبه بر این چالش ها، بسیاری از سازمان ها به دنبال مزایایی هستند که سیستم های نرم افزار مدیریت فرآیند کسب و کار (BPM) می تواند ارائه دهد، مانند افزایش کارایی عملیات، بهبود خدمات مشتری و افزایش نوآوری محصولات و خدمات.

نرم افزار BPM از این جهت مهم است که می تواند با کمک به رهبران کسب و کار برای بهبود عملکرد سازمانی از طریق تجزیه و تحلیل، طراحی، پیاده سازی، کنترل و اصلاح فرآیندهای عملیاتی کسب و کار، به سازمان ها کمک کند تا از مزایای رقابتی برخوردار شوند. همچنین، نرم افزار BPM به مدیران و مدیرعامل کمک می کند تا تمام فرایندهای عملیاتی را اندازه گیری، پاسخ، کنترل و راهکارهای فناوری اطلاعات را مستقیماً بر روی آن ها اعمال کند. راهکارهای BPM همچنین با خودکار کردن کارهای روزانه نیروی کار که به صورت دستی انجام می دهند، به بهبود بهره وری کارکنان کمک شایانی می کند.

با پیاده سازی راهکارهای BPM در سازمان، می توانید پاسخ سریعی به چالش ها و فرصت ها داشته باشید و در عین حال، به رهبران مشاغل کمک می کند تا تصمیمات صحیحی را برای رشد کلی شرکت اتخاذ کنند.

اغلب اوقات، BPM شامل روش های بهبود مستمر فرآیند (CPI) مانند رویکرد ناب و شش سیگما است و از آن ها در کنار نرم افزار BPM برای بهینه سازی فرایندهای تجاری استفاده می کند. در این راستا، BPM می تواند به عنوان یک کاتالیزور برای تسریع بخشی در استفاده از روش های ناب و شش سیگما عمل کند و می تواند با ارتقای فرایندهای تجاری به کمک سه مولفه مهم – یعنی چابکی ، پدیداری و کارایی – اثربخشی و سودآوری سازمانی را افزایش دهد.

چابکی

سازگاری فرایندهای کسب و کار با شرایط جدید بسیار حائز اهمیت است، به ویژه هنگامی که فضای کسب و کار در یک حالت تغییر ثابت باقی می ماند. نرم افزار BPM از طریق چارچوبی که مستلزم طراحی دقیق مراحل است، به چابک تر شدن فرآیندهای تجاری کمک شایانی می کند. این دقت در فناوری BPM به درک صحیح هر مرحله از روند کار کمک می کند.

چنین دانشی می تواند به سازمان ها کمک کند تا تأثیری را که تغییر می تواند بر روند آن ها بگذارد، شناسایی و درک کنند. سازمانی که از تأثیر تعدیل فرآیندهای کسب و کار خود بر سودآوری سازمان آگاه است، می تواند از توانایی بیشتری برخوردار باشد تا با تغییر حاصله سازگار شود و به سرعت بهترین گزینه ممکن را به کار گیرد.

پدیدار شدن

نرم افزار مدیریت فرآیند کسب و کار از برنامه های نرم افزاری پیچیده ای برای اتوماسیون فرآیندها ، نظارت بر عملکرد تجاری و آشکار کردن جزئیات عملکرد فرآیندهای تجاری در زمان واقعی استفاده می کند. اتوماسیون سازی فرآیند، بدون نیاز به تکنیک های نظارت دستی، چگونگی عملکرد را نشان می دهد. این افزایش شفافیت می تواند امکان درک بهتر فرایندها و همچنین امکان تغییر مستقیم ساختار و جریان فرایندها را در عین ردیابی نتایج حاصله به مدیریت ارائه دهد.

اثربخشی

آن دسته از کسب و کارهایی که نرم افزار BPM را پیاده سازی می کنند، ممکن است دریابند که ضمن افزایش بهره وری می توانند هزینه ها را کاهش دهند. منافع حاصل از فناوری BPM می تواند ناشی از تعیین نحوه عملکرد فرآیند در شرایط مطلوب ، تنظیم فرآیند برای کمک به دستیابی به عملکرد بالا و اجرای کنترل هایی برای نظارت بر بازده آینده فرآیند باشد. نرم افزار BPM با از بین بردن اضافات و خودکار سازی کارهای دستی به منظور کاهش احتمال خطا و دوباره کاری، به افزایش بهره وری کمک شایانی می کند.

همانطور که رهبران کسب و کار فشار فزاینده ای را برای بهبود فرآیندهای کسب و کار تجربه می کنند و در می یابند که از نرم افزار BPM می توان برای تکمیل و افزایش کارایی کسب و کار و نتایج حاصل از رویکرد ناب و شش سیگما استفاده کرد، اهمیت این فناوری نیز بیش از پیش افزایش می یابد.

شفافیت و چابکی که BPM برای بهبود فرآیندها به ارمغان می آورد، به سازمان ها کمک می کند تا فرایندهای فعلی خود را به منظور به حداکثر رساندن بهره وری و سودآوری و همسویی فرآیندهای تجاری با اهداف تجاری، رصد کرده و  تغییرات لازم را اعمال کنند.

جدیدترین مطالب منتشر شده
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *