اهداف توسعه مدیریت کدامند؟

اهداف توسعه مدیریت کدامند؟

توسعه مدیریت در هر سازمانی می تواند برآوردهای مستقیم در بهره وری و بهبود فرآیندهای داخلی و خارجی داشته باشد. با این همه لازم است که پیش از هر اقدامی اهداف توسعه مدیریت را به خوبی شناسایی کرده و با استفاده از مشاوره درست، در این مسیر گام برداشت.

اهداف توسعه مدیریت

۱. اطمینان حاصل شود که سازمان هم در حال حاضر و هم در آینده با تعداد کافی از مدیران با مهارت، تجربه و توانایی لازم برای تضمین رشد مستمر و سودآوری کارکنان مناسب در زمان و مکان مناسب، به کار خود ادامه خواهند داد. بنابراین، ما یک منبع ثابت از افراد شایسته برای پاسخگویی به نیازهای سازمانی در همۀ خطوط خواهیم داشت.

۲. بررسی اینکه به طور صحیح و کامل از منابع انسانی یک سازمان استفاده ‌شود و توانایی و استعداد از نظر انسانی هدر نرود و از آن چشم پوشی نشود و به آنها زمینه کافی و به موقعی برای رشد داده ‌شود، همۀ این موارد به توسعه مدیریت نیاز دارد. این مهم باعث می‌شود هم نیاز افراد و هم سازمان‌ها به خوبی برآورده شوند.

۳. توسعه مدیریت فرصتی را برای پرسنل درون سازمانی فراهم می‌آورد تا آنها خود را برای کارهای مهم تر آماده کنند و به حداکثر توانایی‌ های خود برسند. کارکنان باید بتوانند انتظارات شغلی خود با آموزش‌ هایی که به آنها امکان انجام کارهای بزرگ‌تر و بیشتری را می‌دهد، تطابق دهند.

به این صورت امکان آن فراهم خواهد شد تا از طریق یک سیاست صحیح ارتقاء شایستگی امور، بهینه سازی شوند. علاوه بر این، بسیاری از اهداف دیگری نیز وجود دارند: شامل آماده سازی برای گسترش فعالیت‌های جدید، جایگزینی مدیران قدیمی با استعدادهای جوان‌تر، تقویت روحیه بالا و جو محیط سازمانی برای ارتقاء بهره وری، سود و سایر موارد!

فواید و مزایای توسعه مدیریت

۱. برای شروع، یک برنامه توسعه و آموزش خوب می‌تواند به مدیران کمک کند تا اصول مربوط به مدیریت را در سطح پایه درست کنند. به هر حال، باید دانست که مدیریت از پایه شروع می‌شود. بهره وری نیروی کار سازمان به یک پایگاه قوی و رهبران آموزش دیده بستگی دارد.

۲. یک سازمان ممکن است تعداد زیادی نیروی کار با استعداد داشته باشد، اما هنوز هم نمی‌تواند به آنها کمک کند تا توانایی بالقوه خود را درک کنند. این جایی است که مدیران با آموزش کافی می‌توانند با استفاده بهینه از اعضای تیم خود تغییرات بنیادی ایجاد کنند. به هر حال این مدیران هستند که از نزدیک با تیم‌های خود همکاری می‌کنند و همچنین می‌توانند به نیروی کار در رسیدن به اوج عملکرد خود کمک کنند.

۳. در سطح فردی، مدیران سازمان آرزوهای مختص به خود را دارند! به همین دلیل، یک برنامه خوب می‌تواند به آنها کمک کند تا به رویاهای خود نزدیک شوند و به عنوان یک متخصص مدیریت رشد کنند که به نوبه خود قطعاً به سازمان کمک خواهند کرد.

۴. توسعه مدیریت، مدیران را در برنامه ریزی و اجرا تربیت می‌کند و دانش آنها را برای استفاده از فرصت‌ها و جلوگیری از خطرات احتمالی برای سازمان و همچنین توسعه مهارت‌های اجرایی شان برای تحقق اهداف شرکت، بهبود می‌بخشد.

۵. اگر این مهم به درستی انجام شود، برنامه‌های توسعه مدیریت می‌توانند به سازمان عملیات اجرایی مؤثرتری را ارائه دهد که نتیجه آن مدیریت خوب کارکنان خواهد بود. این مهم بر فرهنگ کاری سازمان تأثیر مثبتی می‌گذارد و کیفیت و ارزش کلی برند سازمانی را افزایش می‌دهد.

همین طور بخوانید:

تحول دیجیتال

مدیریت هوشمند استراتژیک با نگرش ۳۶۰ درجه

مدیریت هوشمند استراتژیک

جدیدترین مطالب منتشر شده
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *