ضرورت تحول دیجیتال در سازمان‌ها را بشناسیم

ضرورت تحول دیجیتال در سازمان‌ها را بشناسیم

حتی قبل از همه‌گیری کرونا، فن آوری‌های جدید و متحول کننده به سرعت وارد محیط کار می‌شدند و کسب‌وکارها را قادر می‌ساختند در دنیای دیجیتالی فزاینده، پیشرفت کنند. اما پس از آن وقایع عجیب شیوع ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰ اتفاق افتاد و آنچه که قرار بود سالها طول بکشد باید در چند ماه یا کمتر اتفاق می افتاد.

تحول دیجیتال در پاسخ به اختلال های موجود همیشگی در اکوسیستم های کسب و کار کلیدی محسوب شده و بیشتر کسب و کارها تلاش خود را برای رویارویی با این تغییر ناگهانی و البته الزامی افزایش دادند. بر اساس شاخص تحول دیجیتال ۲۰۲۰، که بیش از ۴۰۰۰ رهبر کسب و کار را در سراسر جهان مورد بررسی قرار داد، از هر ده سازمان، هشت سازمان برنامه های تحول دیجیتال خود را در سال ۲۰۲۰ به سرعت دنبال کردند. علاوه بر این ۸۹ درصد گفتند که این بیماری همه گیر نیاز به یک محیط فن آوری اطلاعات چابک تر و مقیاس پذیرتر را مشخص کرده است.

بدیهی است که در این دنیای جدید، فن آوری یک انتخاب نیست، بلکه یک استراتژی تجاری اساسی است که باید در هر بخش از یک سازمان در هم تنیده شود. دگرگونی می‌تواند همکاری بهتری را در درون سازمان‌ها و بین سازمان‌ها، روش‌های شخصی‌سازی شده‌تر تعامل با مشتری، نوآوری و بهره‌وری بیشتر کارکنان و بینش دقیق‌تر از داده‌ها را امکان‌پذیر کند که همگی به رشد سازمانی کمک می‌کنند و به آن شانس بیشتری برای رونق پس از همه‌گیری می‌دهند.

در اینجا پنج دلیل وجود دارد که چرا تحول دیجیتال برای هر کسب و کاری که به دنبال رشد و پیشی گرفتن از رقبا در دنیایی که اکنون اولین دنیای دیجیتال است، ضروری است.

ضرورت تحول دیجیتال در سازمان ها

در زیر این ضرورت ها در سازمان‌ها را دنبال می کنیم:

۱. انتظارات جدید در دایره مشتریان

مشتری امروزی چه داخلی و چه خارجی، انتظار دارد همان تجربه ای را در یک محیط حرفه ای داشته باشد که با فن آوری در زندگی شخصی خود دارد. اما برای یک تجارت معمولی، دستیابی به این امر می تواند چالش برانگیز باشد.

کسب‌وکارها به طور فزاینده‌ای خواستار خدمات فن آوری اطلاعات ترکیبی چابک‌تر و قابلیت شبکه‌سازی چابک هستند و داشتن تجربه کاربری مناسب بخش مهمی از تحول کسب‌وکار است. این فراتر از قابلیت استفاده از برنامه ها برای کارمندان یا مشتریان خارجی است و شامل تجربه کار با تیم و ابزار فن آوری اطلاعات خواهد بود.

۲. کمک به کارمندان 

مشارکت نیروی کار یک موضوع داغ است، به ویژه هنگامی که با نیروی کار پراکنده سروکار دارید که ممکن است هرگز به طور کامل به دفتر باز نگردد. کارفرمایان به دنبال راه‌های جدیدی برای ایجاد بهبود بهره‌وری هستند، با فن آوری دیجیتال می توان نقشی اساسی در کمک به کارکنان برای موثرتر شدن در نقش‌های اصلی خود در داخل و خارج از دفتر ایفاء کرد.

تحول دیجیتال فرصت ارزشمندی را برای عملکردهای اصلی کسب و کار، مانند امور مالی و منابع انسانی، فراهم می‌کند تا از فرآیندهای دستی دور شوند و حوزه‌های کلیدی مانند حقوق و دستمزد را خودکار کنند و مدیران را قادر می‌سازد بر فرصت‌های تجاری گسترده‌تر تمرکز کنند.

۳. امنیت اولویت اصلی 

یکی از بزرگترین دردسرهای بسیاری از مدیران در حوزه فن آوری اطلاعات این است که چگونه داده های بیشتری را در شبکه های خود قرار دهند و در عین حال آن داده ها را ایمن نگه دارند. این یک وظیفه به طور فزاینده پیچیده ای است که به اجرای دقیق در مورد دسترسی، انطباق داده ها و محافظت در برابر حملات نیاز دارد.

ضروری است که کسب و کارهای پیشرو، یک استراتژی امنیتی را به طور مداوم در تمام شبکه ها، برنامه ها و داده ها برای هر سرویس یا ارائه دهنده خدماتی که استفاده می شود، اجرا کنند.

مدیران اجرایی باید بین استراتژی‌های امنیتی که برای کارکنان داخل دفتر کار می‌کنند و اقداماتی که همچنان کارکنان راه دور را در شبکه‌ها و دستگاه‌های شخصی ایمن نگه می‌دارد، تعادل برقرار کنند.

۴. تقویت مشارکت های تجاری

تقاضا از سوی مشتریان در حال افزایش است و رقابت در صنایع به شکل شدیدتری جریان می گیرد. تامین کنندگان و توزیع کنندگان، پیمانکاران فرعی و مشاوران تخصصی با هدف تولید طیف متنوعی از محصولات و خدمات مورد علاقه مشتریان کار می کنند و در این میان مشارکت های تجاری بیشتر شکل می گیرند.

مدیریت این شرکا اغلب به ارتباطات مبتنی بر سند نیاز دارد، فرآیندی که به طور سنتی به عنوان یک مانع طاقت فرسا برای کارایی تلقی می شود. اما فن آوری که در حال حاضر در دسترس است، می تواند این فرآیند را دوباره طراحی کند. استفاده از یک سیستم امضای الکترونیکی می‌تواند گردش کار  را ساده، شفاف تر و کارآمدتر سازد.

۵. تصمیمات بهتر و سریع تر

قرار دادن داده ها و تجزیه و تحلیل ها در مرکز استراتژی تحول دیجیتال به کسب و کارها امکان می دهد از داده های بزرگ استفاده کنند.

امروزه سازمان ها به حجم بیشتری از داده‌ها نسبت به قبل دسترسی دارند، که بخش کوچکی از آن به دلیل اینترنت اشیا (IoT) است. با مجموعه ای مناسب از ابزارهای تحلیلی، این داده ها را می توان به بینش های تجاری ارزشمند تبدیل کرد که می تواند برای تصمیم گیری آگاهانه تر و سریع تر مورد استفاده قرار بگیرد. هرچه ابزارهای تحلیلی عمیق تری در عملیات تجاری تعبیه شده باشد، ادغام و تأثیر بیشتری می تواند داشته باشد.

کلام آخر

نظارت بر همه پیشرفت‌های فن آوری اطلاعات که به تسهیل تحولات دیجیتالی کمک می‌کنند تقریباً غیرممکن است. با این حال، نگاه دقیق به اینکه چگونه پیشرفت‌های هوش مصنوعی می‌تواند از طرح‌های کلان داده پشتیبانی کند، راهی مطمئن برای به روز ماندن در دنیای رقابت است.

جدیدترین مطالب منتشر شده
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *