برون سپاری چیست؟ چه مزایا و معایبی دارد؟

برون سپاری عمل تجاری استخدام یک طرف در خارج از شرکت برای انجام خدمات و ایجاد کالاهایی است که به طور سنتی توسط کارمندان و کارکنان خود شرکت انجام می شود. برون سپاری روشی است که معمولاً توسط شرکت ها به عنوان اقدامی برای کاهش هزینه انجام می شود. به همین ترتیب، می تواند طیف گسترده ای از مشاغل را تحت تأثیر قرار دهد، از پشتیبانی مشتری تا تولید تا امور اداری.

برون سپاری برای اولین بار در سال ۱۹۸۹ به عنوان یک استراتژی کسب و کار شناخته شد و در طول دهه ۱۹۹۰ به بخشی جدایی ناپذیر از اقتصاد و کسب و کار تبدیل شد. عمل برون سپاری در بسیاری از کشورها مورد مناقشه قابل توجهی است. مخالفان استدلال می کنند که این امر باعث از دست رفتن مشاغل داخلی، به ویژه در بخش تولید شده است. حامیان می گویند این انگیزه ای برای مشاغل و شرکت ها برای تخصیص منابع در جایی که بیشترین کارآیی را دارد ایجاد می کند و برون سپاری به حفظ ماهیت اقتصاد بازار آزاد در مقیاس جهانی کمک می کند.

اگر چه در بسیاری مواقع توانمندسازی کارکنان می تواند در سپردن وظایف جدید بهترین نقش را ایفاء کند، اما همیشه این فرمول جوابگو نبوده و برخی اوقات محول کردن به تیم های خارج از سازمان، به مراتب بهره وری بالاتری داشته و صرفه جویی بهتری در هزینه ها ایجاد خواهد کرد.

درک برون سپاری

برون سپاری می تواند به سازمان ها کمک کند تا هزینه های نیروی کار را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. وقتی شرکت یا سازمانی از برون سپاری استفاده می کند، برای انجام برخی کارها از سازمان های خارج از شرکت که به شرکت وابسته نیستند، کمک می گیرد. سازمانهای بیرونی معمولاً ساختارهای متفاوت جبران خدمت را با کارکنان خود نسبت به شرکت برون سپاری ایجاد می کنند که آنها را قادر می سازد کار را با هزینه کمتری به پایان برسانند. این در نهایت شرکتی را که می خواهد برون سپاری را انتخاب کند قادر می سازد تا هزینه های نیروی کار خود را کاهش دهد.

اهداف برونسپاری

سازمان ها همچنین می توانند از هزینه های مربوط به سربار، تجهیزات و فن آوری جلوگیری کنند.

علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها، شرکت ها می توانند برای تمرکز بهتر بر جنبه های اصلی کسب و کار، از استراتژی برون سپاری استفاده کنند. برون سپاری فعالیت های غیر اصلی می تواند کارایی و بهره وری را بهبود بخشد زیرا نهاد دیگری این کارهای کوچکتر را بهتر از خود شرکت انجام می دهد. این استراتژی همچنین ممکن است به زمان چرخش سریعتر، افزایش رقابت در یک صنعت و کاهش هزینه های عملیاتی کلی منجر شود.

مزایای برون سپاری

بزرگترین مزیت های برون سپاری صرفه جویی در وقت و هزینه است. یک تولید کننده رایانه های شخصی ممکن است اجزای داخلی ماشین آلات خود را از شرکت های دیگر خریداری کند تا در هزینه های تولید صرفه جویی کند. یک شرکت حقوقی ممکن است با استفاده از یک ارائه دهنده خدمات رایانش ابری، پرونده های خود را ذخیره و پشتیبان تهیه کند، بنابراین به آن امکان می دهد بدون سرمایه گذاری هنگفت برای داشتن واقعی این فن آوری، به فن آوری دیجیتال دسترسی داشته باشد.

یک شرکت کوچک ممکن است تصمیم بگیرد که وظایف حسابداری دفاتر را به یک شرکت حسابداری واگذار کند، زیرا انجام این کار ارزان تر از نگهداری یک حسابدار داخلی است یا برخی شرکت ها، برون سپاری بخش های منابع انسانی مانند حقوق و دستمزد و بیمه را بهتر می دانند. در صورت استفاده صحیح، برون سپاری یک استراتژی موثر برای کاهش هزینه ها است و حتی می تواند یک برتری تجاری نسبت به رقبا برای یک کسب و کار فراهم کند.

برونسپاری

معایب برون سپاری

برون سپاری معایبی دارد. امضای قرارداد با شرکت های دیگر ممکن است به وقت و تلاش بیشتر از طرف تیم حقوقی یک شرکت نیاز داشته باشد. تهدیدهای امنیتی در صورتی اتفاق می افتد که طرف دیگری به اطلاعات محرمانه یک شرکت دسترسی داشته باشد و سپس آن طرف از نقض داده استفاده کند. ممکن است عدم برقراری ارتباط بین شرکت و تامین کننده خارج از شرکت ایجاد شود که می تواند اتمام پروژه ها را به تأخیر بیندازد.

ملاحظات خاص

برون سپاری بین المللی می تواند به شرکت ها کمک کند تا از تفاوت هزینه های کار و تولید در بین کشورها بهره مند شوند. پایین بودن قیمت در یک کشور دیگر ممکن است یک سازمان را ترغیب کند تا برخی یا تمام فعالیت های خود را به منظور افزایش سودآوری و رقابت در یک صنعت، به کشور ارزان تری منتقل کند. بسیاری از شرکت های بزرگ مراکز تماس داخلی خدمات مشتری خود را حذف کرده و این کار را به یک شخص ثالث مستقر در مکان های کم هزینه واگذار کرده اند.

جدیدترین مطالب منتشر شده
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *