مدیریت استراتژیک حمل و نقل در مسیر توسعه

مدیریت استراتژیک حمل و نقل در مسیر توسعه

مدیریت استراتژیک حمل و نقل با اهداف مختلفی شکل گرفته و در سازمان هایی که به طور مستقیم خدمات حمل و نقل ارائه داده می شود و یا کسانی که به هر ترتیبی با این موضوع سر و کار دارند، این مدیریت می تواند به ارتقاء کیفیت خدمات، ارتقاء بهره وری و همین طور کاهش هزینه ها و استهلاک منتهی شود.

اهداف مدیریت استراتژیک حمل و نقل

اهداف تعریف شده در این سیستم را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:

افزایش سرعت حمل و نقل

این چیزی است که با مطالعه کلیه فرآیند و عیب یابی بخش هایی از آن که به اتلاف زمان منتهی می شود، میسر خواهد بود. در این صورت می توان با حذف بخش هایی که منجر به افت سرعت شده یا به هر ترتیبی موانعی ایجاد می کنند، نسبت به افزایش سرعت فرآیند حمل و نقل از زمان بارگیری تا عبور از گیت ها و رسیدن به مقصد و تخلیه بار، اقدام کرد.

ارتقای ایمنی سیستم حمل و نقل

ایمنی سیستم حمل و نقل به ایمنی مربوط به ماشین های سنگین، ایمنی کارکنان و همین طور ایمنی محموله ها مربوط می شود که باید در مدل تعریف شده، برای هر یک پیش بینی های لازم در نظر گرفته شود.

افزایش چابکی و کارآمدی

افزایش چابکی و کارآمدی در سیستم حمل و نقل، به بهینه سازی سیستم، کاهش زمان در انجام فرآیندها و ارائه خدمات بهینه منجر خواهد شد.

کاهش اثرات زیست محیطی و ایجاد حمل و نقل سبز

ارائه خدمات حمل و نقل سبز چندین سال است که در محافل مختلف مطرح بوده و به ویژه در حوزه ترانزیت خارجی و بین المللی، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. سازمان های ارائه دهنده خدمات حمل و نقل بین المللی، می توانند با ارائه حمل و نقل سبز، به استانداردهای بالاتری دست یافته و با کاهش اثرات زیست محیطی مخرب و آلودگی ها، امتیازات بیشتری به دست بیاورند.

افزایش کارایی سیستم حمل ونقل

افزایش کارایی را می توان در مدل های مختلف ترسیم و توصیف کرد. این افزایش کارایی ممکن است به بهره برداری از حمل و نقل دو سویه مربوط شده یا به استفاده بهینه از ناوگان موجود، مربوط باشد.

جدیدترین مطالب منتشر شده
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *