اصلی‌ترین چالش‌های استارت آپ‌ها و راه حل آن‌ها

اصلی‌ترین چالش‌های استارت آپ‌ها و راه حل آن‌ها

هر بنیان گذار استارت آپی از همان ابتدا می‌داند که موانعی وجود خواهد داشت، اما گاهی اوقات چالش‌های استارت آپ‌ها می‌توانند غافلگیرکننده باشند. این غافلگیری می‌تواند به این دلیل باشد که چالش‌ها و مشکلات را از قبل پیش بینی نکرده‌اید یا از بهترین روش برای پاسخگویی و حل آن‌ها مطمئن نیستید یا هنوز منابع لازم برای پرداختن صحیح به آن‌ها را ندارید.

با تحلیل وضعیت کسب و کار در هر فازی از زمان و پروژه‌ها، می‌توان بهتر نسبت به مشکلات پیش بینی داشت و برای حل آن‌ها آمادگی لازم را به دست آورد. در اینجا به برخی از چالش‌های اصلی کسب و کارهای نوپا پرداخته شده است که با شناخت آن‌ها احتمالا می‌توانید از قبل برنامه‌ریزی داشته و بدانید که در صورت بروز هر یک چه کاری باید انجام دهید.

چالش‌های استارت آپ‌ها

چالش شماره ۱: منابع مالی

بیایید وارد آن شویم: آری، شما به پول نیاز دارید. تا زمانی که به طور چشمگیری خوش شانس نباشید و وجوه نقد در زمان لازم چه از طریق فروش و چه از طریق سرمایه‌گذاران، جریان داشته باشد، مشکلات مالی را دیرتر لمس خواهید کرد. هنگامی که مشکلات مربوط به جریان نقدینگی دریک شرکت تازه تاسیس نمایان می‌شود، می‌توانند ضربه‌های جدی وارد کنند، مثلا پیشرفت های مهم مانند عرضه محصولات، استخدام پرسنل اصلی یا ایجاد دفاتر جدید را به تأخیر بیندازند. برای تأمین بودجه نرم افزار یا توسعه محصول، فضای اداری، بازاریابی و موارد دیگر به سرمایه نیاز خواهید داشت. بنابرین باید از همان ابتدا برنامه‌ریزی درستی در منابع مالی خود داشته باشید و در هر مرحله با تحلیل درست مالی، پیش بینی چند ماهه را در دست داشته و مطابق با آن پیش بروید.

چالش‌های استارت آپ‌ها

چالش شماره ۲: غفلت از بازاریابی و فروش از اصلی‌ترین چالش‌های استارت آپ‌ها

آیا منابع کافی برای بازاریابی و فروش را در نظر می‌گیرید؟ برخی از استارت آپ‌ها بر این تصور هستند که می‌توانند بدون تبلیغات و بازاریابی درست، فرآیند فروش را پیش ببرند. این تصور که به تیم بازاریابی و تبلیغات نیازی نخواهد بود، بزرگترین غفلتی است که کسب و کارها به آن دچار می‌شوند.

چالش شماره ۳: عدم برنامه‌ریزی

شگفت‌آور نیست که چگونه بسیاری از استارت آپ‌ها متزلزل می‌شوند، زیرا آنها “فراموش کرده‌اند” برنامه‌ریزی کنند. یا شاید آنها واقعا برنامه‌ریزی کرده‌اند، اما همه موارد را پوشش نداده‌اند. زمینه های کلیدی مانند فروش، توسعه، نیروی انسانی، کمبود مهارت و بودجه باید به درستی تحت برنامه‌ریزی قرار بگیرند. همه آنها باید از همان ابتدا بخشی از برنامه کاری شما باشند. نه تنها این، بلکه باید برای چیزهایی که نمی‌توانید برای آنها برنامه‌ریزی کنید نیز برنامه‌ریزی داشته باشید. به این معنی که، حتی اگر نمی‌توانید برای هر احتمالی آماده شوید، باید بدانید که وقتی حوادث به یک شکل غیرمنتظره تغییر کنند، می‌خواهید چه کار کنید. اگر برنامه کاری شما کاملا خوش‌بینانه باشد، در این صورت به دردسرهای بزرگی وارد خواهید شد.

چالش‌های استارت آپ‌ها

چالش شماره ۴: یافتن افراد مناسب

مهارت‌های خاص نه تنها برای زنده ماندن کسب و کار شما، بلکه برای رشد آن نیز بسیار مهم است. چگونگی جذب افراد متخصص، عامل تعیین‌کننده رشد و پیشرفت کسب و کار خواهد بود. تاخیر در یافتن پرسنل مناسب، هزینه‌بر است. نداشتن افراد مناسب می‌تواند مشکلات شدیدی ایجاد کرده و عرضه محصولات و خدمات جدید را متوقف سازد. به ویژه هر آن قدر که رشد کسب و کار یا رشد سازمانی اتفاق بیفتد، چالش نبود افراد مناسب و متخصص بیشتر خود را نشان خواهد داد. درک این که افراد اشتباهی را استخدام کرده‌اید نیز می‌تواند به موقع کمک‌کننده بوده و به سرعت این افراد را با نیروهای مناسب جایگزین کنید. از این روی تعیین اولویت استراتژی استخدام در ابتدای کار و هر مرحله از توسعه، بسیار مهم است.

چالش شماره ۵: مدیریت زمان از چالش‌های استارت آپ‌ها

در استارت آپ‌ها مانند زندگی، هرگز وقت کافی نیست. بنابراین باید مدیریت زمان عالی در شروع کسب و کار و تمامی مراحل رشد و توسعه آن وجود داشته باشد. عدم مدیریت زمان یکی از مشکلاتی است که باعث می‌شود تا استارت آپ‌ها به مشکل برخورد کرده و خط کاری آن‌ها، با پیچیدگی‌های زیادی روبرو شود. از خود بپرسید: چه چیزی مهم است و چه چیزی را می‌توان به فردا موکول کرد؟ چه چیزی مانع رشد شرکت شما می‌شود؟ این ها پاسخ‌هایی است که امروز باید با آنها کنار بیایید و هنگامی که می‌خواهید اولویت‌ها را تعیین کنید، به این موارد توجه داشته باشید.

چالش‌های استارت آپ‌ها

کلام آخر

شما چه مشکلات و موارد دیگری از چالش های استارت آپ‌ها را می‌شناسید که در بالا به آن‌ها پرداخته نشده باشد؟ این موارد را با ما و دیگر کاربران وبلاگ مشاوره مدیریت غزال در میان بگذارید.

جدیدترین مطالب منتشر شده
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *