5 چالش مدیران جوان که به سرعت خود را نشان می دهند

۵ چالش مدیران جوان که به سرعت خود را نشان می دهند

مدیران جوان می توانند بهترین مدیران برای به کار گرفتن نوآوری، خلاقیت و توانمندسازی کارکنان باشد. اما گاهی اوقات اشتباهاتی که مدیران جوان مرتکب می شوند یا چالش هایی که در بدو امر با آن روبرو هستند، باعث خواهد شد تا فرآیندها با مشکلاتی روبرو شده و نتایج و اهداف از پیش تعریف شده، به درستی محقق نگردند.

با شناخت این چالش ها، می توان به شکلی بهتر در مقابل آنها راه حل های پیشگیرانه ارائه داده و کمترین آسیب سازمانی و فرآیندها را تجربه کرد.

در ادامه با ما همراه باشید تا در این باره بیشتر بدانیم.

مهم ترین چالش مدیران جوان

کمبود در منابع انسانی

مدیران باید تشخیص دهند که چه زمانی وقت استخدام یکی دیگر از اعضای تیم برای کمک به انجام مسئولیت‌های بخش خود فرا رسیده است. از آنجا که فرآیند استخدام وقت‌گیر است، کمک به سایر مدیران و متخصصان منابع انسانی هنگام پیگیری یک نامزد جدید بسیار مفید خواهد بود.

در صورت نیاز هنگام ایجاد شرح کار، مصاحبه با متقاضیان و انتخاب فرد مناسب برای نقش مورد نظر، کمک بخواهید.

کار گروهی ضعیف

بعضی اوقات، زمانی که کارمندان وقت زیادی را صرف انجام کارهای جداگانه می‌کنند، ممکن است تمرکزشان بر کار خور را از دست بدهند. برای برقراری مجدد کار گروهی، مدیران باید هدف یک پروژه را دوباره مرور کنند. مدیرانی که وقت می‌گذارند تلاش‌های تیم خود را بپذیرند و هدف کار خود را روشن می‌کنند، معمولاً سطح انگیزه خود را افزایش می‌دهند.

تمرینات تیم سازی یکی دیگر از روش‌های عالی برای کمک به همه است که می‌توانند یاد بگیرند چگونه بهتر با هم کار کنند. محتوای تمرینات خود را بر اساس چالش‌هایی که تیم شما با آن روبرو است، قرار دهید. به عنوان مثال اگر آنها نیاز به شناخت بهتر یکدیگر دارند، بر ایجاد رابطه تمرکز کنید.

پشتیبانی ناکافی

مدیران گاهی قبل از ادامه کار پروژه، نیاز به تأیید مدیران ارشد دارند. وقتی روند تصمیم‌گیری بیش از حد انتظار طول می‌کشد، ممکن است به طور کلی پیشرفت تیم آنها را کند سازد. در این شرایط مهم‌ترین کاری که باید انجام شود، این است که با اعضای تیم خود صادق باشید. به آن‌ها بگویید که شما منتظر دریافت اطلاعاتی از تیم مدیریتی هستید و در صورت امکان به آنها اجازه دهید روی پروژه‌های دیگر کار کنند.

کارکنان مسئله‌ساز

لازم است مدیران بر کارمندانی که باعث تنش در محل کار می‌شوند، نظارت بیشتری داشته باشند. دانستن چگونگی رسیدگی صحیح به هر موضوعی قبل از اینکه به مشکلات اساسی تبدیل شوند، یکی از چالش‌های مشترک مدیران است. برای رفع نگرانی‌های خاص، از اعضای تیم خود درخواست بازخورد کنید تا در مورد هر مسئله‌ای که ممکن است در مورد تکمیل کار یا برقراری ارتباط با اعضای تیم داشته باشند، مطلع شوید.

هرگونه پیشنهاد عملی را اجرا کنید تا نشان دهد که به تیم خود گوش می‌دهید. وقت بگذارید تا به نگرانی‌های آنها گوش فرا دهید و بفهمید که در مورد اوضاع چه راهکارهایی می توانید داشته باشید. اگر مطمئن نیستید که بعد باید چه کار کنید، از یک متخصص HR (منابع انسانی) در شرکت خود کمک بگیرید.

عدم وجود ساختار

یک چالش مشترک که مدیران در محل کار با آن روبرو هستند، نبود ساختار به ویژه هنگام نظارت بر تیم جدید است. بسته به محیط کار، برای حفظ سطح بهره‌وری، ممکن است نیاز به نظارت دقیق بر برخی از تیم‌ها باشد.

برای ایجاد یک ساختار سازمانی وقت بگذارید که به کارکنان کمک کند بدانند چه انتظاری از آن‌ها دارید.

کلام آخر

این توضیحات در خصوص ۵ چالش مدیران جوان بود که ارائه کردیم تا آنها بیشتر به منابع انسانی و عملکرد کارکنان خود بپردازند.

جدیدترین مطالب منتشر شده
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *