ارزیابی و مدیریت عملکرد برای هر کاربرد: خطوط راهنما برای اجرا و ارزیابی

ارزیابی و مدیریت عملکرد برای هر کاربرد: خطوط راهنما برای اجرا و ارزیابی

خطوط راهنما برای اجرای ارزیابی و مدیریت عملکرد

فعالیت‌های موجود در مدیریت عملکرد یک چرخه تکرار شونده ناشی از فعالیت‌های کاملاً یکپارچه است. با گذشت زمان، این فعالیت‌ها به عنوان یک مکالمه بسیار معنادار بین رهبران سازمان تبدیل می‌شوند. سبک‌های انجام فعالیت‌ها از ضمنی و آشکار تا صریح و کاملاً برنامه ریزی شده بسته به فرهنگ سازمان، پیچیدگی فعالیت‌های آن و دلیل انجام فرایند مدیریت عملکرد متفاوت هستند.

  1. حتماً تیمی برای نظارت بر اجرا تشکیل دهید. تخصص، انرژی و خرد در تیم بسیار بیشتر از این خواهد بود که یک نفر مسئول همه این‌ها باشد.
  2. مدیریت عملکرد را به عنوان مجموعه‌ای کاملاً جدید از فعالیت‌ها در سازمان خود مشاهده نکنید. متوجه شوید که احتمالاً بعضی از آن‌ها را قبلاً انجام داده‌اید. اکنون، شما بر روی آن‌ها کار می‌کنید، آن‌ها را گسترش می‌دهید و بهبود می‌بخشید.
  3. همانند الزامات انجام تغییرات قابل توجه در سازمان‌ها، روند مدیریت عملکرد در صورت عدم پشتیبانی و نظارت کامل از مدیریت عالی در سازمان و همچنین تفویض اختیارات مستمر از ناظران سازمان، موفقیت آمیز نخواهد بود.
  4. از اصل پارتو پیروی کنید که نشان می‌دهد، در بیشتر موارد در زندگی، ۲۰ درصد از فعالیت‌های شما، ۸۰ درصد نتیجه برای شما در بر خواهد داشت. این برای اولین اجرای فرآیند مدیریت عملکرد درست است. آن را در طول سال اول پیاده سازی کرده و همزمان با پیشرفت آن را بهبود ببخشید.
  5. در اوایل اجرا، تصمیم بگیرید که آیا از روش سنتی استفاده می‌کنید یا از رویکرد مترقی برای مدیریت عملکرد؛ رویکردها می‌توانند کاملاً متفاوت باشند.
  6. در حین اجرای فرآیند، مطمئن باشید که همه دیدگاه‌های مربوط به آن را مشاهده می‌کنید. همه ما تعصبات یا روش‌های طبیعی داریم که به طور خودکار چیزهای موجود در جهان را درک و تفسیر می‌کنیم و در مورد آن‌ها نتیجه می‌گیریم. بسیاری از اوقات، ما علی رغم نقش قابل توجهی در آنچه می‌بینیم و نمی‌بینیم، از آن تعصبات آگاهی نداریم.

خطوط راهنما برای ارزیابی مداوم عملکرد

هنگامی که فرایند مدیریت عملکرد را اجرا می‌کنید، خواه این یک سازمان کلی، تیم یا کارمند باشد، همیشه از خود سوالات را کنید:

  1. چگونه ممکن است در همسویی نتایج عملکرد مطلوب خود با اهداف کلی سازمان موثرتر باشیم؟
  2. چگونه ممکن است در انتخاب معیارهای عملکرد خود موثرتر باشیم؟
  3. چگونه ممکن است در ادامه نظارت بر اقدامات موثرتر و کارآمدتر باشیم؟
  4. آیا برنامه عملکرد مستند ما به اندازه کافی کامل و دقیق بوده است؟
  5. چگونه ممکن است روند ارزیابی عملکرد خود را بهبود ببخشیم؟
  6. ما چقدر در بهبود عملکرد در جایی که لازم بود موفق بودیم؟
  7. چه تغییراتی باید در روند مدیریت عملکرد خود ایجاد کنیم؟
  8. چه تغییراتی باید در نحوه ارزیابی روند انجام دهیم؟

اکنون، برگردید و تغییرات لازم را در نحوه عملکرد سیستم خود اعمال کنید.

مقاله “مروری بر ارزیابی و مدیریت عملکرد سازمانی: رهنمودها و منابع” را مطالعه بفرمایید.

جدیدترین مطالب منتشر شده
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *