هفت مولفه اصلی از مدیریت استعداد آموزش و توسعه منابع انسانی

هفت مولفه اصلی از مدیریت استعداد – آموزش و توسعه منابع انسانی

 

هم اینک زمان آن فرا رسیده است که سازمان ها دریابند که نیروی انسانی، ارزشمندترین سرمایه آنها هستند. به همین دلیل است که شرکت ها در سراسر جهان در حال ساخت و تنوع سازی تیم های انعطاف پذیر هستند و تقاضا برای متخصصان مدیریت استعداد افزایش یافته است. چنانچه در حوزه منابع انسانی فعالیت می کنید، دنبال کردن برنامه های آموزشی حوزه مدریت منابع انسانی در این محیط پویا می تواند بهترین انتخاب باشد. قبل از اینکه در برنامه های آموزشی حوزه مدیریت منابع انسانی ثبت نام کنید، در اینجا فهرستی از مواردی که مسئولیت آن بر عهده شماست ارائه شده است که ” هفت مولفه اصلی مدیریت استعداد” نامیده می شوند.   

حقوق و مزایا

همسو سازی اهداف استراتژیک سازمان با مشوق هایی مانند قدردانی از کارمندان ، پاداش دادن به مشارکت آن ها و تصدیق ارزش کارمندان برای سازمان، یکی از اصلی ترین نقش های یک متخصص منابع انسانی است.  

پیشرفت شغلی

این امر به آموزش و پیشرفت کارمندان از درون سازمان و آماده سازی آن ها برای نقش های بهتر با درآمد بالاتر می پردازد. با تهیه و ارائه ابزارهای توسعه حرفه ای برای پیشرفت شغلی، رهبران بالقوه را پرورش دهید.  

یادگیری و انگیزه بخشی

یادگیری باید یک مولفه اساسی از زندگی کاری هر کارمند باشد؛ و ارائه این دانش و تجربه بر عهده منابع انسانی است. آن دسته از برنامه های یادگیری که شامل فعالیت ها و وظایفی است که نه تنها سبب پیشرفت کارمند می شود، بلکه از فرهنگ و ابتکارات سازمان پشتیبانی می کند را اجرا کنید. 

مدیریت عملکرد

مدیریت عملکرد با تعیین فرد مناسب و با نقش مناسب آغاز می شود. این امر هدف نهایی اطمینان از تحقق اهداف تجاری است. مدیریت عملکرد سبب می شود تا اطمینان حاصل کنید که یک کارمند بااستعداد را با نقشی که دانش و تخصص او را شامل می شود همسو سازی کرده اید.  

برنامه ریزی استراتژیک کارکنان

تهیه یک برنامه استراتژیک برای دستیابی به اهداف سازمانی اولین گام یک کسب و کار است، ولیکن رسیدن به اهداف و اجرای برنامه نیز ضروری است. این گام جایی است که برنامه ریزی استراتژیک کارکنان وارد عمل می شود. این امر کمک می کند تا نقش های اصلی و پرسنلی که می توانند شما را به آن جا برسانند شناسایی کنید. برنامه های آموزشی منابع انسانی می تواند به شما کمک کند تا درک عمیقی از این مفاهیم داشته و از آن ها در سازمان خود استفاده کنید. 

برنامه ریزی جانشینی

فارغ از هر نوع شغل و نقشی، برنامه ریزی همیشه مهم است. به هر روی، در مدیریت استعداد، دانستن استعداد درون سازمان از اهمیت بالایی برخوردار است. آگاهی از  نقش های اساسی برای موفقیت، اینکه “چه کسی می تواند این نقش ها را به عهده گیرد”  و “هنگامی که این موقعیت ها در دسترس قرار می گیرد چه اتفاقی می افتد؟” لزوم اساسی یک کسب و کار است. با داشتن یک برنامه جانشینی می توان اطمینان حاصل کرد که سِمَت های سازمانی با بهترین گزینه ها به سرعت پُر خواهند شد و عملکرد سازمانی به خوبی پیش خواهد رفت.  

استعدادیابی و حفظ نیروی انسانی

جلب استعدادهای جدید و حفظ استعدادهای موجود به یک اندازه مهم است. آگاهی از زمان مناسب برای استخدام درون سازمانی و زمان استخدام خارجی در مدیریت استعداد حائز اهمیت است.  

 

جدیدترین مطالب منتشر شده
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *